Vijesti

Javni poziv Ministarstva za sufinanciranje troškova obrazovanja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2021. do 2023. godine, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja, koji će biti otvoren u razdoblju od 7. ožujka do 5. travnja 2023. godine. 

Za poticajna sredstva po ovom pozivu mogu se kandidirati nezaposleni hrvatski branitelji iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata i nezaposlena djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata s trajno utvrđenim statusom.

Poticajna sredstva za podmirenje troškova obrazovanja po ovom javnom pozivu moguće je odobriti za stjecanje prvog zanimanja, prekvalifikaciju, osposobljavanje, usavršavanje, te stjecanje dodatnih znanja i vještina.

Tekst javnog poziva i obrazac zahtjeva dostupni su na mrežnoj stranici Ministarstva (branitelji.gov.hr),  kao i u Područnom odjelu Ministarstva hrvatskih branitelja u Slavonskom Brodu, na adresi Stjepana Marjanovića 2 (kontakt telefon 035 447 363).

Zahtjevi s obveznom dokumentacijom podnose se na adresu:

Ministarstvo hrvatskih branitelja

Trg Nevenke Topalušić 1, 10 000 Zagreb

(s naznakom – Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja)

 

14.03.2023 16:09:00

Facebook Twitter Instagram