Vijesti

JURILI NEVJEROJATNIM BRZINAMA, NO ULOVILI IH POLICAJCI

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvije osobe, u dobi od 45 i 38, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, razriješili su dva kaznena djela krađe. Utvrđeno je, da je 45-godišnjak, dana 19. prosinca, iz dvorišta obiteljske kuće, u Slavonskom Brodu, dok je vlasnik bio odsutan, otuđio osobni automobil, koji su policijski službenici ubrzo pronašli i vratili vlasniku.

Za krađu mobitela, dana 3. rujna, u Podvinju, policija sumnjiči 38-godišnjakinju. Policajci su otuđeni mobitel pronašli te vratili oštećenoj osobi. Policijski službenici su protiv počinitelja kaznenih djela podnijeli kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


JURILI NEVJEROJATNIM BRZINAMA, NO ULOVILI IH POLICAJCI

Jučer su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, presreli  četiri vozača koji su upravljajući osobnim automobilima jurili nevjerojatnim brzinama. U prvom slučaju, policija je oko 9.45 sati, na autocesti, kod Nove Kapele, utvrdila da 37-godišnji (državljanin Makedonije), upravlja osobnim automobilom Audi, jureći brzinom od 228.7 km/h, dok se 37-godišnji vozač (državljanin RH), upravljajući osobnim automobilom Audi, kretao brzinom od 204 km/h. Nadalje oko 13.50 sati,  na autocesti A3 kod Nove Gradiške, 62-godišnji vozač (državljanin RH), kretao se osobnim automobilom BMW, brzinom od 246 km/h, a nekoliko minuta poslije, na autocesti kod Starog Petrovog Sela, policija je ulovila 29-godišnjaka (državljanin Makedonije), da juri osobnim automobilom BMW, krećući se nepropisnom brzinom od 246 km/h. Budući da su vozači vozili brže od maksimalno dopuštenih 130 km/h, policijski službenici su ih kaznili novčanim kaznama, te im izrekli zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana.

Policija poziva sudionike u prometu na štovanje prometnih propisa

Policijski službenici nastavljaju pojačano nadzirati promet, što će činiti i tijekom nadolazećeg vikenda te blagdana. Policija upućuje apel na oprez u prometu, te poziva sudionike u prometu na štovanje prometnih propisa.

 

Facebook Twitter Instagram