Vijesti

'KADA TE ISPROSE' - TREĆI SINGL TS BEHAR U IZDANJU CROATIA RECORDSA

 "Kada te isprose" je treći singl brodskog tamburaškog sastava Behar koji je napisao i uglazbio jedan od najpopularnijih autora u Hrvatskoj i regiji, Mirko Šenkovski Geronimo.

Tamburaški sastav Behar objavljuje treći singl u izdanju Croatia Recordsa te tako samouvjereno korača prema svom konačnom cilju – albumu. 
„Nakon plesnih i razigranih pjesama „Ludnica“ i „Natenane“ koje je publika odlično prihvatila, odlučili smo nastaviti s radom te snimiti nešto potpuno drugačije. „Kada te isprose“ je ljubavna balada koja krije jako tužnu priču o nesretnoj ljubavi i prekršenim obećanjima. Autor teksta i glazbe je naš prijatelj, renomirani kompozitor i tekstopisac Mirko Šenkovski Geronimo.“
Za aranžman pjesme zaslužan je Zvjezdan Marjanović, dok su miks i master odradili Zvjezdan Marjanović i Ante Akrap iz studia „Hard Work“, Požega.
„Pjesma nam se svidjela u trenutku kada smo je prvi put čuli. Pjesma govori o svevremenskoj temi izgubljene ljubavi. Nadamo se da će publika prepoznati naš trud te da će im svidjeti ova priča.“
Videospot je snimljen pod okriljem Produkcije Nova iz Đakova s kojom Behar nastavlja uspješnu suradnju nakon videospota za pjesmu „Natenane“. U videospotu "Kada te isprose" pojavljuju se članovi sastava te glumci Zdravko Šinjori i Laura Benačić. Kadrovi videospota su snimljeni u Kazališno koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu i na Pikovom Stanu kod Vinkovaca.
„Jako smo zadovoljni videospotom koji je nešto drugačiji od prethodnih. Mislimo da je Mario Šulina iz Produkcije Nova odradio odličan posao te da je uspio dočarati tužnu i melankoličnu atmosferu koja savršeno odgovara ovoj pjesmi.“ 
 
OPĆI PODACI:
Članovi sastava su: Josip Baboselac, Bruno Colić, Marko Ćosić, Josip Domorad, Karlo Kovačević, Damir Lasić, Ilija Lilić.
Glazba i tekst: Mirko Šenkovski Geronimo 
Aranžman: Zvjezdan Marjanović 
Miks i master: Zvjezdan Marjanović i Ante Akrap (studio ''Hard Work'' Požega) 
Režija: Mario Šulina Produkcija Nova 2019 © 
Glumci: Zdravko Šinjori i Laura Benačić 
Rasvjeta: Ivan Pešorda 
Makeup: Anamarija Lilić
 
17.06.2019 22:13:56

Facebook Twitter Instagram