Vijesti

Kako će izgledati rad sa strankama u županijskoj upravi - dolazak samo za hitne predmete

Ulaskom u treću fazu popuštanja epidemioloških mjera, mijenja se i način rada sa strankama u upravnim odjelima i tijelima Brodsko-posavske županije.  

Radno vrijeme županijske uprave, kao i prije početka mjera, svakog je radnog dana od 7 do 15 sati. Kako bi se izbjegle nepotrebne gužve i osigurala što kvalitetnija usluga, pozivaju sve građane na prethodni dogovor sa službenicima koji su zaduženi za rješavanje njihovih pitanja.  Svi predmeti koji mogu biti riješeni bez prisutnosti stranaka i nadalje će se tako rješavati, a u slučajevima kada to nije moguće, neposredni rad sa strankama obavljat će se uz prethodnu najavu i dogovor telefonskim ili elektroničkim putem. 

Kako bi osigurali uspješno sprječavanje širenja bolesti, iz županijske uprave građanima su poručili da je i dalje potrebno pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera- održavanja fizičke distance, korištenja zaštitne opreme,  korištenja dezinfekcijskog sredstva. Stranke će se u službene prostorije propuštati sukladno uputama ovlaštene osobe na ulazu, kako bi se izbjegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima.

 

17.05.2020 08:40:00

Facebook Twitter Instagram