Vijesti

Krivolov u Lužanima

 Krivolov, prevare i droga samo su dio tjednih dogaađanja o kojima je izvijestila policija:

Naime, 09. srpnja 2018.godine u popodnevnim satima u blizini mjesta Lužani, 64godišnji lovac s područja općine Oriovac je u krivolovu odstrijelio srndaća. Policijski službenici su pronašli nesavjesnog lovca te protiv njega podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog lova.

Istog dana godine u 13,15  sati u prostorije Policijske  postaje Slavonski Brod pristupila je 41-godišnjakinja iz Slavonskog Broda te prijavila kazneno djelo prijevare. Naime, ista je sredinom mjeseca lipnja 2018. godine na internetskom oglasniku stavila oglas za prodaju igraće konzole, na koji joj se javila muška  osoba iz Zagreba. S istim je putem telefona dogovorila da će mu igraću konzolu poslati autobusom, a da će joj on po primitku iste, dogovoreni novčani iznos uplatiti putem internetskog bankarstva na njezin bankovni račun. Sukladno dogovoru, 41-godišnjakinja je dana 24. lipnja 2018. godine  poslala konzolu, a u večernjim satima ju je nazvao kupac i rekao joj da je primio pošiljku te joj obećao da će joj ubrzo uplatiti dogovoreni novčani iznos, a što on nije do sada učinio. Policija poduzima potrebite mjere i radnje kako bi pronašla prevaranta.


Dana 10. srpnja 2018. godine  u 00.05 sati policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška su na graničnom prijelazu, prilikom granične kontrole putnika iz autobusa slovenskih registarskih oznaka, kod 23-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine  i 29-godišnjeg državljanina Srbije, pronašli u pvc vrećicama ukupno 40,45 gr droge marihuana.

 


Facebook Twitter Instagram