Vijesti

Lovački savez BPŽ u Bickom Selu organizirao državno natjecanje lovačkih pasa

Lovački savez Brodsko-posavske županije ovog je vikenda bio domaćin najboljim lovnim kinolozima Hrvatskog lovačkog saveza, na X. lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“ i IX. lovnokinološkom kupu u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru. Po lijepom i ugodnom vremenu, u gateru garčinske lovne udruge 'Kuna' u Bickom Selu, stotinjak najboljih lovačkih pasa natjecalo se za prestižne nagrade. Lovci su pristigli iz svih dijelova Hrvatske. 

Mato Grgić, predsjednik Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije nam je po završteku natjecanja rekao – Izuzetno smo zadovoljni. Odlični uvjeti i rezultati, stotinjak najboljih lovačkh pasa smo mogli vidjeti u ova dva dana u Bickom Selu. Nadam se da je i Hrvatski lovački savez zadovoljan s nama kao domaćinima.- 

Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza je istaknuo – Čestitam Mati Grgiću i njegovim suradnicima, odlična organizacija. Ovaj lovački savez razvija dobro lovstvo i dobru kinologiju, a mi uvijek povjeravamo organizaciju onim savezima koji su zreli za ovakve manifestacije i oni su u potpunosti opravdali povjerenje. Ovo je deseti jubilarni kup, više sam nego zadovoljan rezultatima i nadam se daljnjoj suradnji.

07.10.2018 14:37:00

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija