Vijesti

Marinko Mavrović novi izbornik malonogometne reprezentacije

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza usvojio je na ovotjednoj sjednici  potrebne materijale za predstojeću sjednicu Skupštine te donio odluku o promjeni na mjestu izbornika hrvatske futsalske reprezentacije.

Skupština Hrvatskog nogometnog saveza održat će se putem video konferencije 17. prosinca, a Izvršni odbor usvojio je potrebne materijale za sjednicu - financijski plan i program rada za 2021. godinu. Također, na sjednici skupštine bit će i izvještaj o radu te završni račun za 2019. godinu, predviđeni za proljetnu Skupštinu, neodržanu zbog epidemije koronavirusa.

Izvršni odbor je donio odluku o razrješenju izbornika malonogometne reprezentacije, Mate Stankovića, zbog neodgovarajućih rezultata. Za novog izbornika imenovan je dosadašnji izbornik U-19 reprezentacije Marinko Mavrović.

IO je usvojio propozicije natjecanja Prve HMNLŽ i natjecanja mladeži u malom nogometu, kao i kalendar aktivnosti za 2021. godinu. Također, raspisan je natječaj za dodjelu Trofeja podmlatka za 2020. godinu.

09.12.2020 12:19:26

Facebook Twitter Instagram