Vijesti

Mati Vladiću priznanje Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA, od svog osnutka 1990. godine, na kraju svake kalendarske godine, održava okupljanje svojih članova i partnera pod nazivom Susret CROMA, prenosi poslovni.hr. U sklopu Susreta CROMA od 1992. godine Udruženje dodjeljuje strukovno priznanje i nagradu Menadžer godine, najboljim gospodarstvenicima iz cijele Hrvatske. Do sada je ovu prestižnu nagradu primilo 250 menadžera i poduzetnika.

Ovogodišnji Susret CROMA održan je jučer 23. studenog u Hotelu Westin Zagreb, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović, u suorganizaciji Grada Zagreba i pod medijskim pokroviteljstvom Poslovne učinkovitosti d.o.o.

U večernjem dijelu Susreta, održana je svečanost dodjele strukovnih priznanja i nagrada Menadžer godine 2018. Ove su godine pristigle 93 nominacije, a nakon tri kruga žiriranja, odabrano je 15 ravnopravnih dobitnika u 9 kategorija.

Jedno od priznanja dolazi i u Brodsko posavsku županiju, i to u kategoriji Srednja poduzeća, a nagradu i priznanje Menadžer godine dobio je Mato Vladić, dipl.ing., član Uprave i direktor tvrtke Decospan Mato Furnir d.o.o., Oprisavci.. U nastavku popis svih dobitnika 

Dobitnici strukovnog priznanja i nagrade MENADŽERI GODINE 2018. po kategorijama:

VELIKA PODUZEĆA

Dr.sc. Josip Faletar, predsjednik Uprave tvrtke DI Spačva d.d., Vinkovci

Željko Mandarić, osnivač i direktor tvrtke Manšped d.o.o., Kukuljanovo

SREDNJA PODUZEĆA

Danijel Zadjelović, dipl. ing., EMBA, predsjednik Uprave tvrtke Lipik Glas d.o.o., Lipik

Mato Vladić, dipl.ing., član Uprave i direktor tvrtke Decospan Mato Furnir d.o.o., Oprisavci

MALA PODUZEĆA

Denis Sušac, suosnivač i direktor tvrtke Mono d.o.o., Osijek

MLADI MENADŽERI

Miroslav Petek, dipl.oec., MBA, direktor tvrtke Elektrocentar Petek d.o.o., Ivanić Grad

 

Facebook Twitter Instagram