Vijesti

Mlađi juniori VK Marsonia poraženi u Zagrebu

 Mlađi juniori VK Marsonia kao najbolje plasirana ekipa skupine Slavonija  igrali su jučer u Zagrebu prvu utakmicu majstorice protiv najbolje plasirane ekipe skupine Sjever. U prvoj utakmici majstorice VK ZPK iz Zagreba uvjerljivo je pobijedio rezultatom 11:5 ( 4:0, 2:2, 3:2, 2:1 ). Brođani su loše otvorili utakmicu gdje su nakon deset minuta igre gubili s čak 5:0. U napadu su im svirana četiri kontrafaula, nisu iskoristili čistu kontru, napravili su nekoliko netočnih dodavanja, a golove su većinom primali iz kontranapada. Nakon toga uspostavili su ravnotežu na terenu, ali nisu uspjeli napraviti ništa više od toga. Uzvratna utakmica se igra u subotu 26. veljače u Slavonskom Brodu kada će Brođani probati napraviti iznenađenje i popraviti loš dan u Zagrebu. 

Sastav VK Marsonia: Grabovac 8 obrana, Mrkalj, Sekulić, Aladrović, Kolesarić 2, Levak, Vrbljančević 2, Klem 1, dankić, Glavaš, Milutinović, Bošnjak i trener Zdravko Aladrović.

Mlađi kadeti odigrali su na brodskim bazenima svoju treću utakmicu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske i ostvarili su treću pobjedu. Pobjedili su ekipu VK Mursa rezultatom 26:14 ( 5:4, 12:1, 3:6, 6:3 ). Mladi marsovci od početka utakmice pokazali su se u ovom trenutku kao bolja i jača momčad što je posebno došlo do izražaja u drugoj četvrtini kada su zabili dvanaest golova. U ovoj kategoriji se igra po pravilima da sedam igrača igra jednu četvrtinu, drugih sedam deudu četvrtinu, a zadnje dvije četvrtine mogu se mjenjati svi igrači. 
 
Sastav mlađih kadeta: Dokuzović, L. Čičak 1, Glas 2, G. Gajger, Boček 4, Šokić 4, Šimunović, Kristijan 3, K.Levak 2, J. Klem 8, Grgurić 2, D. Gajger, M.Čičak, Karešin i trener Kristian Šimić.
 
21.01.2019 09:11:41

Facebook Twitter Instagram