Vijesti

MUP: Počinje obavljanje upravnih poslova u punom opsegu

 Ministarstvo unutarnjih poslova izvijestilo je u ponedjeljak da počinju s obavljanjem upravnih poslova u punom opsegu, a način rada organizirali su u dvije smjene.

Kako navode u priopćenju, od ponedjeljka 11. svibnja u svim policijskim upravama i policijskim postajama na upravnim poslovima započelo se s obavljanjem poslova vezanih uz izdavanje putnih isprava, osobnih iskaznica i vozačkih dozvola, prijavu i odjavu prebivališta i boravišta te poslova vezanih uz nabavu i registraciju oružja, reguliranje statusa i izdavanja isprava stranaca u punom opsegu, stoji u priopćenju MUP-a.

Obavljanje tih poslova organizirali su u dvije smjene u skladu sa specifičnim okolnostima, mogućnostima i mjesnim prilikama, uz ispunjenje svih epidemioloških mjera, a po potrebi i uz unaprijed dogovorene termine dolaska.

- O radu i mogućnostima obavljanja poslova u konkretno nadležnoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji građani se mogu informirati i dogovoriti dolazak ili drugi način obavljanja posla, putem e-pošte ili pozivom na javno dostupne telefonske brojeve policijskih uprava i postaja, navodi se u priopćenju.

11.05.2020 18:36:38

Facebook Twitter Instagram