Vijesti

Na A3 poginuo veterinarski inspektor i bivši pomoćnik ministra Damir Agičić

 Na 237. km autoceste A3 (sjeverna kolnička traka), dana 21. siječnja, oko 17.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula dok je druga osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili da 65-godišnjak upravljajući osobnim automobilom nije za kretanje koristio sredinu obilježene prometne trake, već je sletio s kolnika na travnatu površinu i udario u zaštitnu žičanu ogradu te sletio u odvodni kanal udarivši u kosinu kanala, kojom prilikom je došlo do ispadanja putnice iz automobila. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 65-godišnjak, dok je ozlijeđena 65-godišnja putnica prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržana na daljnjem liječenju. Također je utvrđeno da vozač i putnica nisu bili vezani zaštitnim sigurnosnim pojasom. Policijski službenici u vezi prometne nesreće dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Još uvijek neslužbeno, u teškoj prometnoj nesreći poginuo je veterinarski inspektor Damir Agičić iz Slavonskog Broda, a njegova supruga teško je ozlijeđena.  

Agičić je rođen u Slavonskom Brodu i dug niz godina bio je veterinarski inspektor u tom dijelu Hrvatske. Široj javnosti poznatiji je kao pomoćnik ministra poljoprivrede u mandatu Tomislava Tolušića. Imenovan je 2016. godine i bavio se za veterinarskim poslovima i sigurnosti hrane. Razriješen je u ožujku 2018.

 

 

22.01.2024 12:05:00

Facebook Twitter Instagram