Vijesti

Na konferenciji uz godišnja izvješća predstavljeni novi službenici policije

Prema novostima iz Policijske uprave brodsko- posavskoj Ivica Kovačević će obnašati dužnost zamjenika načelnika Policijske uprave brodsko - posavske, dok će mladi policijski službenik Krešimir Šimić svoju karijeru nastaviti na odjelu za odnose s javnošću.
 
Na održanoj konferenciji za novinare govorili su o stanju sigurnosti tijekom godine i vikenda. Načelnik Antun Valić imenovao je novog zamjenika, koji je na konferenciji iskusio svoje prvo medijsko iskustvo te govorio o stanju sigurnosti u prethodnih jedanaest mjeseci.

Tjedan pred Božić prilika je za sagledavanje i prezentaciju rada slavonskobrodskih policijskih službenika, tako je glasnogovornica PU Kata Nujić najprije prezentirala stanje prošlog tjedan i vikenda za nama.

Policijski su službenici tradicionalno novinarima pripremili blagdanski domjenak te im predstavili mladog policijskog službenika, Krešimira Šimića, koji će odsad će uz dugogodišnju glasnogovornicu Katu Nujić, svakodnevno komunicirati sa predstavnicima medija: 

- Maksimalno ću se potruditi novinarima biti na usluzi i u uredovno vrijeme, ali i izvan njega jer su nam poslovi takvi da traju od nula do 24 sata. Vjerujem da ćemo sinergijskim pristupom i obostranom suradnjom zadovoljiti sve potrebe medija, poštujući zakonske propise i granice međusobne komunikacije. 

 

 

18.12.2018 10:23:12

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija