Vijesti

Na Ranču Ramarin otvorena aerodromska pista

 Na Ranču Ramarin u subotu je otvoren privatni aerodrom za slijetanje ultralakih aviona za rekreativno letenje, kazao je Marin Samardžić na svečanom otvorenju.

Ideja je druženje i razmjena iskustava za pilote koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske, a i sam čeka svoju pilotsku dozvolu uskoro.

Naime, vidjeti našu zemlju iz zraka predivan je osjećaj i motivacija za proširenje turističke ponude, kazao je- U Slavonskom Brodu imamo klub na Jelasu, a različiti klubovi često se druže. Na ranču nudimo da svaki pilot ovdje može i prespavati, uz bogatu gastroponudu i panoramske letove za goste. Već je sada ogroman odaziv jer je svima to određena atrakcija. Letovi se naručuju po rezervaciji, a radi se o kratkim letovima da kopilot iskusi osjećaj letenja iznad ranča, a sve ostalo ide po dogovoru- pojasnio je Samardžić.

Josip Lacković je pilot, inače iz Jastrebarskog. Letenjem se bavi posljednjih dvadesetak godina, a pistu na Ranču Ramarin je posebno pohvalio- Ovo je nešto čemu stvarno treba čestitati- zaključio je.

22.05.2022 08:05:44

Facebook Twitter Instagram