Vijesti

Nagrađeni najbolji studenti i srednjoškolci

Dodjelom nagrada Rotary klub Slavonski Brod priveo je kraju još jednu akciju nagrađivanja izvrsnih učenika i studenata Brodsko-posavske županije pod nazivom “Izvrsnost je IN”. Svečano je danas (29.12.2017.) bilo u Hotelu Savus u Slavonskom Brodu gdje su se okupili nagrađeni, njihovi roditelji te članovi Kluba. Njih ukupno osmero, četvero studenata, troje učenika srednje škole i jedan nagrađeni u izvannastavnim aktivnostima, zadovoljni su jer kako kažu veseli ih da je netko primjetio i nagradio njihov trud i učenje.

Predsjednik Rotary kluba Damir Hećimović upravo je na primopredaji nagrada obećao kako će Klub i ubuduće nagrađivati izvrsne mlade ljude i poticati ih u tome. Žao mu je što dodjela nije obavljena kao i dosadašnjih godina na Novogodišnjem koncertu pred prepunom Kazališno-koncertnom dvoranom no siguran je kako će i odgođeni koncert Matije Dedića i Zorana Predina biti dovoljan razlog dolasku vjerne brodske publike kao i nagrađenih.

Posebnost ovogodišnjeg natječaja je po prvi put sudjelovanje i Rotaract kluba Slavonski Brod u nagrađivanju. Oni su svojim sredstvima nagradili najboljeg u izvananstavnim aktivnostima a njihova predsjednica Monika Trkulja istaknula je kako su zadovoljni jer su dio ovog projekta te kako su ponosni na izvrsne mlade ljude od kojih će sigurno netko postati i članom Rotaracta.

Za kraj još jednom čestitamo svima koji su ove godine dobili nagrade a svojim uspjesima svakako su zaslužili da ih se još jednom spomene:

Studenti:

  1. Ivana Hodak, Bicko Selo, Filozofski fakultet, Osijek
  2. Josipa Ćosić, Slavonski Brod, Odjel za biologiju, Osijek
  3. Luka Plivelić, Trnjani, Strojarski fakultet, Slavonski Brod
  4. Marko Krnić, Oriovac, Medicinski fakultet, Zagreb

Srednjoškolci:

  1. Luka Družijanić, Slavonski Brod, Gimnazija Matija Mesić
  2. Mihovil Penavić, Slavonski Brod, Klasična gimnazija Fra Marijan Lanosović
  3. Patricija Velečki, Sapci, Klasična gimnazija Fra Marijan Lanosović

Izvannastavne aktivnosti:

  1. Mihael Ećimović, Sibinj, Gimnazija Matija Mesić

 

Facebook Twitter Instagram