Vijesti

Nakon pobjede nad Istrom Osječani spremni za Rijeku

 Ostali su Bijelo-plavi u Istri i nakon pobjede u Puli da bi što svježiji dočekali derbi s Rijekom koji je na rasporedu u nedjelju od 17 sati. U Rovinju su iskoristili kvalitetne uvjete za trening, a u međuvremenu su i značajno kompletirali redove. Trener Nenad Bjelica i po tom pitanju ističe zadovoljstvo:

Dobro smo se regenerirali i to je bilo najvažnije, postići da budemo u optimalnoj formi. Vjerujem da ćemo opet biti na dobroj tjelesnoj razini, a na onoj mentalnoj puno bolji nego protiv Istre u početku utakmice. Vratili su nam se igrači koji su bili u karanteni, tako da ćemo biti jači u odnosu na pulsko gostovanje. Imamo na raspolaganju 22 igrača, neki će čak ostati izvan kadra. To pokazuje raznovrsnost u izboru, a vidjet ćemo hoćemo li nešto mijenjati. Odigrali smo dobro posljednje dvije utakmice, ti igrači zaslužuju respekt, no želimo spoznati u kakvom će stanju biti svaki pojedinac, pa ćemo se onda odlučiti za sastav.

Jasni su zadaci u igri

Isticali smo nakon posljednjih utakmica i činjenicu da se sve više igrača upisuje u listu strijelaca. Šef struke na tu je temu dodao:

Vrlo je važno da krilni igrači kao i veznjaci postižu golove, oni moraju dati svoj doprinos u tome jer drukčije ne možemo doći do željenog rezultata. Jasni su zadaci u igri kada napadamo i s desne i s lijeve strane. Onaj tko ih bolje ispunjava - taj igra. Inače, ti ulasci iz drugog plana su jako teški protivniku za braniti, zato na tomu inzistiramo.

Dakako da je Bjelica nešto rekao i o Riječanima koji su nam domaćini…

Igrali su protiv Napolija u izmijenjenom sastavu i sustavu i to dosta kvalitetno, a vidjet ćemo u kakvom će se rasporedu i s kojim igračima suprotstaviti nama. Sigurno će im se vratiti neki standardni prvotimci, no bit ćemo spremni na sve. Znamo da su oni na Rujevici vrlo jaki, tako da očekujem tvrdu i zahtjevnu utakmicu, ali i pobjedu naše momčadi.

Cijelu izjavu trenera pogledajte ovdje.

izvor: NK OSIJEK 

29.11.2020 11:23:41

Facebook Twitter Instagram