Vijesti

'Nama se nikud ne žuri' naziv je pjesme koja je spojila popularne glazbenike: grupu Vatra i Massima!

Grupi Vatra na novom se singlu pridružio vlasnik najprepoznatljivijeg vokala ovih prostora - Massimo! 'Nama se nikud ne žuri' naziv je pjesme koja je spojila popularne glazbenike i ispričala još jednu priču... 

'Nakon dugo vremena dogodila se pjesma koja je uz moj vokal zahtijevala još 'začina', a sve je, od početka skladanja, prizivalo Massima. 'Nama se nikud ne žuri' pjesma je koju sam posvetio Anti Perkoviću, dobrom čovjeku, glazbeniku i novinaru koji nas je prerano napustio. Njegov odlazak šokirao me do te mjere da se pjesma jednostavno izlila, prolila, dogodila u trenu.' Da je pjesma pobrala velike simpatije publike, govori i mnoštvo pohvala na Youtube-u, nakon samo četiri dana od objave. 

"Iako je dosta rano za reći, u ovih nekoliko dana od objave, vidim da je pjesma zaista odskočila. I to odskočila puno drugačije od drugih, što nam je i bio cilj i zbog čega smo posebno sretni i ponosni. Držimo si palčeve da odskoči što je moguće dalje. Ali publika je ipak ta, koja kroz vrijeme pokaže, palac gore ili dolje za pjesmu.", rekao je Ivan Dečak u razgovoru za Radio Slavoniju. 

Pjesmu 'Nama se nikud ne žuri' Vatra i Massimo prvi put će uživo izvesti na Massimovom koncertu za Valentinovo, 14. veljače u splitskoj Spaladium Areni gdje će grupa Vatra, Massimu biti posebni glazbeni gosti.

 

07.02.2018 14:59:00

https://www.youtube.com/watch?v=us81gJ8J3aA&list=RDus81gJ8J3aA

Facebook Twitter Instagram