Vijesti

Naš najbolji kajakaš 60 dana na pripremama u Turskoj

Antun Novaković, najbolji hrvatski kajakaš i velika nada Hrvatskog sporta nalazi se na pripremama u Turskoj u gradu Antaliji gdje će boraviti čak 60 dana! Sa Antunom je i njegov trener Miroslav Lipovac. Antun je u dosadašnjem dijelu priprema odradio sve zacrtano te će u Turskoj nastaviti svoj put prema još većim dosezima u novoj sezoni gdje ga očekuje mnoštvo natjecanja, između ostalog nastup na Mediteranskim igrama te nastupi na svjetskom i europskom seniorskom prvenstvu.


Sva gore spomenuta natjecanja biti će odlična provjera Antunove spremnosti pred možda i najbitniju sezonu njegove karijere. Naime iduće godine koja je predolimpijska godina u Mađarskom Szegedu će biti kvalifikacije za olimpijske igre.

Na pripremama u Turskoj Antaliji naš sportaš će trenirati sa reprezentacijom Srbije koja ima fantastičnu reprezentaciju od 30 vrhunskih sportaša svjetske klase koja radi pod nadzorom čak 5 trenera. Treninzi se odrađuju 3 puta na dan u ukupnom trajanju 6 do 7 sati rada.

Antun je inače pripreme za novu sezonu započeo još 15. listopada prošle godine, a često je trenirao u Zagrebu sa još dva vrhunska Hrvatska sportaša, srebrni olimpijac, veslač Damir Martin i skijaš Natko Zrnčić-Dim.
 
08.02.2018 12:40:41

Facebook Twitter Instagram