Vijesti

NK Marsonia pobjedom nad Koprivnicom započela novu sezonu u 3. HNL istok

Novu prvenstvenu sezonu u 3. HNL istok, NK Marsonia je započela pobjedom protiv Koprivnice. Već na poluvremenu domaćini su vodili 1:0. Dobra igra Bijelo - crnih koji su u prvih 45 minuta mogli riješiti pitanje pobjednika budući su osim gola Gudelja u 24. minuti na ubačaj Rosandića u 40. minuti promašili kazneni udarac kojeg je izborio Gudelj, a Bundavicin udarac je obranio Slukić. U nastavku akcije Bundavica je pogodio gredu. U 45. minuti je Bundavica povukao kontru te je uposlio samog Gudelja koji dolazi sam ispred Slukića kojeg nije uspio prebaciti budući mu je ovaj obranio njegov pokušaj. Imali su i gosti preko Vrkića i Kolara 2 dobra pokušaja, ali oni nisu ugrozili Memovića na golu Marsonije.

U drugom poluvremenu Mars je udvostručila vodstvo u 68.min. Bundavica se izborio za loptu, dao Gudelju koji na lijevoj strani pronalazi Mišića koji ubacuje pred gol, a tamo je s gol crte loptu u mrežu pospremio Bundavica koji se na taj način iskupio za promašeni kazneni udarac. Samo 2 minute nakon toga gosti su preko Ivana Vrkića smanjili na 2:1 koji je iz blizine glavom matirao Memovića nakon ubačaja Vjekoslava Kolara koji se pokazao kao najbolji gostujući igrač.

Do kraja je Marsonia postigla još jedan pogodak i to preko igrača utakmice Ante Gudelja u 90. minuti,  dok je Hrvoje Mišić upisao i drugu asistenciju. Mogao je Mišić u 92.min zabiti pogodak, ali je uzdrmao gredu. Dobra Marsa te je njena pobjeda mogla biti i uvjerljivija.

27.08.2018 08:31:57

Facebook Twitter Instagram