Vijesti

NK Marsonia predstavio novog trenera seniorske momčadi

Nogometni klub Marsonia, nakon što je ovoga tjedna prekinuo suradnju s Hrvojem Bušićem, danas je predstavio novog trenera, Ivana Kurtušića: 

Oglasili su se priopćenjem u kojemu stoji: 

'NK Marsonia s ponosom predstavlja novoga glavnoga trenera seniorskoga tima!

Trener Ivan Kurtušić (37) jedan je od mladih i obrazovanih trenera s internacionalnim iskustvom. Kao igrač, prošao je školu nogometa nekadašnjega europskoga prvaka Crvene Zvezde, a zatim je igrao u nekim od boljih klubova Prve lige u Srbiji, Francuskoj i Bosni, prije nego što je nastavio igračku karijeru u Aziji, u Bangladešu i Hong Kongu.
U posljednjem angažmanu vodio je prvaka Hong Konga, igrao polufinale nacionalnog kupa i kvalifikacije za azijska klupska natjecanja, te dobio brojna priznanja, uključujući i naslove najboljeg trenera u toj državi i najmlađeg glavnog trenera u ligi, početkom prošle godine, nizove od sedam utakmica prve lige bez poraza i slično.
Zadovoljni smo što smo dobili međunarodno iskusnog i ambicioznog trenera za NK Marsoniju, koji će uskoro završiti i svoju UEFA Pro licencu.
Sa Slavonskim Brodom i klubom trener je posebno vezan kroz bliske obiteljske veze jer dio njegove obitelji živi u Slavonskom Brodu, a grad i klub poznaje od djetinjstva.
Novi trener vodit će momčad od današnjeg treninga a fokus će biti na suparniku i sljedećoj utakmici s NAŠK-om za vikend na domaćem stadionu.
Svjesni smo da je promjena trenera u sredini polusezone izazov, ali isto tako i uvjereni da će trener Kurtušić iz naših kvalitetnih igrača i vrlo kvalitetne momčadi znati svojim iskustvom izvući najviše i približiti nas još više željenom vrhu tablice.'
28.10.2021 14:35:00

Facebook Twitter Instagram