Vijesti

NK Osijek bez napadača Grezde do kraja godine

NK Osijek priopćio je da će njihov krilni napadač Eros Grezda ponovno morati na operaciju lijevog stopala. Podsjećaju da je prvotimac bijelo-plavih probleme osjetio još početkom lipnja, pa je morao na kirurški zahvat kod poznatog ortopeda dr. Borisa Nemeca u Lovranu.

Doskorašnji albanski reprezentativac se vratio treninzima tijekom priprema za ovu sezonu, pa je bio u momčadi u prve četiri prvenstvene utakmice te u europskom ogledu s Baselom. No, bolovi su postali sve jači i Eros će ove srijede opet biti podvrgnut operaciji kod istog liječnika.

'Pokazalo se da sam trenirao sa slomljenom hrskavicom i jednostavno više nije išlo. Krivo mi je što ću opet neko vrijeme morati pauzirati od nogometa, ali taj problem jednostavno moram riješiti. Ne znam točno koliko će trajati oporavak, sada mi je najvažnije da sve dobro prođe tijekom novog zahvata koji me očekuje. Suigračima, naravno, želim puno uspjeha u svim nadolazećim utakmicama, nadajući se da ću im se što prije priključiti', rekao je Grezda.

29.09.2020 18:31:02

Facebook Twitter Instagram