Vijesti

Novi proizvodi u Turističko-informativnom centru

 Sinoć je u Turističko- informativnom centru Turistička zajednica predstavila proširenje asortimana namijenjenog ne samo turistima, nego i građanima. 

Proizvodi su djelo vrijednih ruku članova i članica klastera Slavonska košarica koji okuplja domaće proizvođače i OPG-ove, pa se tako sada u ponudi mogu naći originalni paprenjaci u obliku brodske Tvrđave, ali i domaći med i čaj.
Gradonačelnik Mirko Duspara tom je prilikom izrazio ponos zbog uspješnog rada.
- Turistička zajednica Grada Slavonskog Broda uistinu je aktivna i zapravo, kao grad smo prezentirani svugdje. Posebno sam ponosan na naš klaster koji je okupio i umrežio proizvođače s područja pet županija. Ljudi su prepoznali važnost ovakvog načina udruživanja koje im omogućuje lakšu i bolju prezentaciju proizvoda u Hrvatskoj, ali i izvan granica.- rekao je Duspara.
 
A novost u klasteru su i udruge osoba s invaliditetom koje će povodom blagdana izložiti proizvode i ukrase nastale na njihovim radionicama, rekao je direktor Razvojne agencije Dejan Vuksanović.
Vuksanović je također najavio kako nova godina neće donijeti kraj te suradnje, nego kako se planiraju brojne aktivnosti i radionice udruga namijenjene građanima.
 
Svoje zadovoljstvo tom suradnjom izrazila je i Ljiljana Brica, predsjednica Udruge za inkluzivnu podršku koja smatra kako je ovakva suradnja pozitivan način uključivanja osoba s invaliditetom u život zajednice. 

Facebook Twitter Instagram