Vijesti

Novo vodstvo Lige za borbu protiv raka Brodsko posavske županije

 Liga za borbu protiv raka, podružnica Brodsko posavske županije nakon pune četiri godine danas je dobila novo vodstvo. Kako je odlučeno na Izvještajno izbornoj skupštini, novi predsjednik županijske podružnice Lige za borbu protiv raka je brodski gospodarstvenik Darko Katić iz tvrtke Montaža, koji je istaknuo da mu je čast biti izabran na mjesto predsjednika ovakve humanitarne organizacije. 

Izvještaj o radu u proteklom mandatnom razdoblju od četiri godine podnio je dosadašnji v.d. predsjednika Lige protiv raka Brodsko posavske županije, prof. dr. Davorin Đanić. Podsjetimo, do 2017. godine predsjednik lige bio je tadašnji gvardijan Franjevačkog samostana pater Franjo Jurinec, a nakon njegova odlaska mjesto predsjendika preuzeo je ugledni liječnik prof. dr Davorin Đanić.  Kako je između ostaloga rekao, danas su izabrali dio novog tima, u koji su doveli mlade i stručne ljude, kao i brojne volontere. 

Također, ukoliko netko dozna da je obolio od maligne bolesti, od članova Lige protiv raka može dobiti svu potrebnu pomoć i potporu, a isto tako savjet je da se s povjerenjem obrati liječnicima brodske Opće bolnice, koji imaju dovoljno stručnosti i iskustva u borbi s ovom opakom bolesti.

Facebook Twitter Instagram