Vijesti

Obavijest o provođenju preventivnih sistematskih pregleda hrvatskih branitelja

Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji sa Ministarstvom zdravstva i u ovoj 2019. godini nastavlja provedbu programa preventivnih sistematskih pregleda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Cilj preventivnih sistematskih pregleda je što ranije otkrivanje onkoloških, kardiovaskularnih i drugih kroničnih nezaraznih bolesti i skretanje pozornosti hrvatskim braniteljima na važnost ranog otkrivanja bolesti odnosno što ranijeg početka liječenja bolesti te motiviranje hrvatskih branitelja da aktivno sudjeluju u očuvanju, unapređenju i kontroli svog zdravlja.

Preventivni sistematski pregledi za Brodsko-posavsku županiju se provode u Općoj bolnici „Josip Benčević“ u Slav.Brodu i  Općoj bolnici u Novoj Gradiški a uključuju laboratorijsku dijagnostiku, ultrazvučne te specijalističke preglede.

Pozivamo sve zainteresirane hrvatske branitelje za obavljanje preventivnog sistematskog pregleda da se za prijavu i sve potrebne informacije obrate Područnoj jedinici Ministarstva hrvatskih branitelja u Slav.Brodu, Stjepana Marjanovića 2 svaki radni dan od 8h-do 16h ili na tel: 035-447-363 ili Centru za psihosocijalnu pomoć u Slav.Brodu, srijedom od 16h do 18h ili na tel:035-447-363 ili Centru za psihosocijalnu pomoć u  Novoj Gradiški, ulica Zrinskih 1 od ponedjeljka do četvrtka od 15h do 16h ili na tel Centra za psihosocijalnu pomoć u Novoj Gradiški :035-362-154 od ponedjeljka do četvrtka od 15h-16h.


17.04.2019 12:49:00

Facebook Twitter Instagram