Vijesti

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

20. rujna 2018. godine u vremenu od 9 do 12 sati na Trgu Ivane Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu, obilježen je Europski tjedan mobilnosti u organizaciji i zajedničkoj suradnji Europskog doma Slavonski Brod, Razvojne agencije Slavonski Brod, Policijske uprave brodsko-posavske,  odgojnoobrazovnih institucija i udruga, kojom prilikom su provedene razne promotivne i druge aktivnosti, kojima se promovira i aktivno zalaže za održivo kretanje i mobilnost svih građana.

Cilj ove manifestacije bio je ojačati svijest građana o zdravom načinu života te povećati aktivnosti usmjerene smanjenju zagađenja okoliša, promoviranju sredstava javnog prijevoza i alternativnih modela kretanja i prijevoza.

U ovim aktivnostima sudjelovali su i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, koji su dali svoj doprinos prezentirajući opremu te dijeleći promidžbene materijale koji se odnose na spomenute aktivnosti.  Osim toga, sve više policijskih službenika svakodnevno koristi bicikl ili javni prijevoz prilikom dolaska i odlaska na posao te na takav način svojim primjerom ukazuju na zdrav način života i potiču druge građane na aktivnosti kojima će doprinijeti čistom okolišu bez zagađenja.


Facebook Twitter Instagram