Vijesti

Odbrojavajmo zajedno u Pleternici i ove godine u podne

 Vrijeme brzo prolazi pa tako i godina, a ovo je već 7. godina kako Pleternica organizira ulazak u novu godinu svojom podnevnom manifestacijom. Svake godine sve veći odaziv građana ohrabruje Grad Pleternicu kao nositelja ove organizacije koji svake godine nastoji povećati sadržaj i kvalitetu same manifestacije.

– Veseli nas što su građani prepoznali našu ideju i što se svake godine sve odazivaju u sve većem broju na “doček u podne”. Ove godine smo udvostručili količinu hrane i kuhanog vina i vjerujem kako će uz to i dobru glazbu svatko pronaći nešto za sebe na našem Trgu bećarca – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Program kreće u 11 sati na Trgu bećarca, a uz sve navedeno i Bisernicu koja će zasigurno zagrijati atmosferu otvoreno je i klizalište kao i suvenirnica, a djeca i odrasli će se moći provesti vlakićem ili konjskom zapregom kroz Pleternicu, ovisno o njihovim željama.

– Pozivam sve da nam se priključe i da zaključimo naš Advent u bećarskom šoru zajedno, kako smo ga i započeli. Mi u Pleternici običavamo reći, jedino bolje od dočeka nove godine su dva dočeka nove godine – zaključuje Šarić 

 

  •  
31.12.2022 09:54:00

Facebook Twitter Instagram