Vijesti

Odlična sportska vijest - Marin Lipovac vratio se u Slavonski Brod

Brođanin Marin Lipovac (24), zaposlenik PP Slavonski Brod, PU Brodsko-posavska, vrhunski je sportaš kategoriziran od strane Hrvatskog olimpijskog odbora! Na proteklom proglašenju najuspješnijih sportaša Brodsko-posavske županije Marin je osvojio 2. mjesto. U dosadašnjoj karijeri imenovani je osvojio približno 30 pojedinačnih naslova prvaka Hrvatske, nastupao je na Europskim i svjetskim prvenstvima te na turniru olimpijskih nada gdje je osvojio 7. mjesto u finalu među najboljim svjetskim kajakašima toga uzrasta. U protekloj sezoni nastupio je za reprezentaciju Hrvatske na jakoj međunarodnoj regati u Italiji te postao prvak Hrvatske na 5000m. Iz svega gore navedenog možemo zaključiti kako je Marin ponos policije naše lokalne zajednice.

Do 31.12.2017. Marin je bio zaposlenik PP Metković, PU Dubrovačko-neretvanska te je ondje na rijeci Neretvi pune 3 i pol godine odrađivao redovite svakodnevne treninge pripremajući se za natjecanja. Nije mu bilo lako, daleko od obitelji, daleko od trenera i kajak-kanu kluba Olimpik za koji i nastupa od osnutka (prethodno član KKK Marsonia) no svake od navedenih godina je nastupao za reprezentaciju Hrvatske te osvajao brojne medalje na državnim prvenstvima.

Od 1.1.2018. Marin nam se dakle nakon 3 i pol godine "kaljenja" u Metkoviću vratio u rodni grad što će mu u svakom slučaju prije svega olakšati život jer je ujedno i student managmenta u Slavonskom Brodu te svakako i treniranje sporta kojim se bavi i koji od malena voli. Sada će tokom cijele godine biti na oku trenerima i neće trenirati sam već u dobroj grupi koju čini više kajakaša.

Marinu želimo sretan i uspješan povratak u Slavonski Brod kako na novom radnom mjestu tako i na sportskom planu.

Izvor: KKK Olimpik
18.03.2018 21:43:34

Facebook Twitter Instagram