Vijesti

Osijek uvjerljiv protiv Slaven Belupa

Izvor i foto: NK Osijek 

Potpuno je zadovoljan Nenad Bjelica dočekao kraj prvenstvenog ogleda s koprivničkom momčadi. Primao je čestitke jer Osijek je ostvario još jednu važnu pobjedu, ovaj puta na vrlo siguran i uvjerljiv način, što se vidi i iz konačnog rezultata.

Hvala na čestitkama, zaslužena pobjeda naše momčadi. Tri zabijena zgoditka i još dva onako „knap“ poništena, sve to pokazuje da smo zaista bili dosta angažirani. Istaknuo bih vrlo dobro zalaganje i dobar nastup igrača koji su prvi puta dobili šansu od početka utakmice, poput Brleka, Gutija, Kleinheislera… Svi su stvarno odigrali na visokoj razini i svima čestitam na pobjedi. Zahvalio bih se,  također, našim ljudima iz Kluba i svima bi im posvetio ovu pobjedu, onima koji su jučer pomogli da se očisti teren od snijega. Dakle, ljudima iz Škole nogometa, trenerima, stožeru i igračima B momčadi i naravno našem glasnogovorniku koji slavi rođendan, pa je ova pobjeda i za njega.

Pripremiti se za subotu

Osijek je baš izgledao dobro, a pobjeda je došla kao logičan slijed onoga što je naša momčad pružila u ovom dvoboju, u maglovitom Gradskom vrtu.

Radujemo se pobjedama, kao i tomu da smo nastavili niz. Želimo se sada dobro odmoriti, pa onda što bolje pripremiti za subotu kada nas opet čeka težak protivnik. Želimo biti maksimalno spremni za tu utakmicu. Kao što vidite povećava se konkurencija unutar momčadi, neki igrači koji su danas igrali su pokazali visoku razinu forme, tako da možemo biti zadovoljni. A bodovi su tu da se skupljaju.

„Ovakvo je zajedništvo teško naći“

Naravno da su i navijači vrlo zadovoljni ovakvim rezultatom, kao i spoznajom da je Osijek tu gdje je, u borbi za naslov prvaka Hrvatske.

Mi smo čvrsto na zemlji, želimo gledati iz utakmice u utakmicu. Još se moramo puno poboljšavati i to u svakom aspektu igre. Mislim da to možemo. Imamo vrlo kvalitetne igrače, rekao sam to i na press konferenciji prije ove utakmice. Jako sam sretan da sam trener ovih igrača i ovog kluba jer je ovakvo zajedništvo teško naći.

Važno je da veznjaci zabijaju

Našeg kormilara veseli i činjenica da su se u strijelce upisala tri različita igrača, od kojih su dvojica veznjaci…

Žaper je, mislim, najefikasniji zadnji vezni u Ligi. Sweetie massage chick getting fucked Horny Alexis Ford is into hardcore buggering Stepteen Anya Olsen licks stepmom Reagan Darling is tempting fellow with her tits Roxy Raye stretches her anus with a metal speculum and receives an anal reaming Kinky whore Melany loves big stuff in her pussy Cute and Tiny Blonde Halle nugget porn Whore wife Jodi West getting fucked by next door guy Ralph Long Chick receives both of her lusty fuck holes fucked Frisky blonde Kayla Green felt hard cock in her tight ass hole Independence fuck with freedom babe Phoenix Marie Playful bitches Rowan and Lorna try their new toys Sa svoje 22 godine bio je već i kapetan, to pokazuje njegovu kvalitetu, potvrđuje se cijelo vrijeme i to nije nikakva novost. Vrlo je važno da vezni igrači postižu pogotke, pa tako i za Brleka koji dugo nije imao ovako uspješan dan i jako sam sretan i zbog njega. Kao i zbog Damjana koji je uvijek važan za nas. Puno se očekuje od njega, ali on uvijek daje svoj doprinos. Tako je bilo i danas, a golom je i potvrdio uvjerljivu pobjedu.

Izjavu trenera pogledajte ovdje.

03.02.2021 17:23:00

Facebook Twitter Instagram