Vijesti

Otvoren četrnaesti Sajam cvijeća „Florafest“

 Brodska Tvrđava ovog je vikenda ponovno postala prava cvjetna oaza. Naime, danas je otvoren 14. Sajam cvijeća „Florafest“, a tijekom dva sajamska dana, 7. i 8. svibnja 2022. godine, posjetitelji će ponovno imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije.

U sklopu programa otvorenja ove tradicionalne gradske manifestacije danas je u Tvrđavi  nastupila Gitina folklorna skupina, Studio za moderni i klasični ples „Brodski leptirići“, Ukrajinsko prosvjetno društvo „Ukrajina“ Slavonski Brod, Plesni studio „IN Motion“ te Folklorni ansambl Broda. Ovogodišnju manifestaciju „Florafest“ službeno je otvorila zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača koja je iskoristila priliku i pozvala sve građane da posjete manifestaciju.

U sklopu programa ovogodišnjeg Sajma cvijeća za danas je organizirana i radionica s recikliranim materijalima „Cvjetna slika“ koja će se održati u 14 sati, dok će se u nedjelju, 8. svibnja, održati radionica „Vrt u boci“. Ove godine na sajmu sudjeluje ukupno 50 izlagača iz raznih dijelova Hrvatske, a ovim putem pozivamo sve građane Slavonskog Broda da posjete izložbeni i prodajni dio prostora sajma te uživaju u manifestaciji i prekrasno uređenom prostoru Tvrđave Brod.

07.05.2022 15:22:00

Facebook Twitter Instagram