Vijesti

Otvorena poslovnica tvrtke Frischeis d.o.o u Slavonskom Brodu

Poduzeće Frischeis, vodeća tvrtka srednje Europe u veleprodaji drva i drvnih poluproizvoda, otvorila je svoju poslovnicu u Slavonskom Brodu. Nalazi se u Sjevernoj ulici 25, a u njoj su smješteni najraznovrsniji dizajni i trendovi: bilo da su klasični ili moderni, ravnih linija ili razigrani, jednostavni ili šaroliki – izuzetno široka ponuda JAF-ovih dekora odražava se u ponudi komada. Posjetitelje očekuje: 

  visoka kvaliteta materijala

  inovativan dizajn dekora 

  kreativna raznovrsnost površina.

Brodska poslovnica se sastoji od 200 m2 izložbenog prostora, 40 m2 uredskog i 320 m2 radioničkog prostora te 600 m2 regalnog skladišta i  600 m2 podnog skladišta.

Inače, obiteljsko poduzeće Frischeis osnovano je davne 1948. godine.. Osnovali su ga Josef i Ana Frischeis sa sjedištem u Stockerau u Austriji, a danas je JAF-Grupa vodeća tvrtka srednje Europe u veleprodaji drva i drvnih poluproizvoda. Tako u Frischeisu možete pronaći samo kvalitetne proizvode poznatih proizvođača.  

 Na tržištu su  prepoznatljivi za prodaju građe, drva za građenje, profilirane građe, vrata, svih vrsta pločastog materijala, furnira, šperploča i parketa. 

10.12.2022 08:47:00

Facebook Twitter Instagram