Vijesti

Pedagoginja Ljiljana Plavotić nagrađena za rad s djecom s teškoćama u razvoju

Dan Brodsko-posavske županije zbog pandemije koronavirusa nije održan, ali to ne znači da Brodsko-posavska županija nije dodijelila priznanja za pravne i fizičke osobe koje su svojim postignućima dale doprinos u unapređenju ukupnog života na području županije. Županijska priznanja bit će im uručena naknadno na prigodnoj svečanosti koja će se organizirati kada to prilike dopuste. Plaketa Brodsko-posavske županije će se dodijeliti pravnim, a Kovanica od zlata fizičkim osobama.

Jedna od dobitnica Kovanice od zlata je socijalna pedagoginja osnovne škole Antun Mihanović, Ljiljana Plavotić. Priznanje je dobila za osobite uspjehe u odgojno-obrazovnom radu s djecom s teškoćama u razvoju.

"Struka kojom se ja bavim, socijalna pedagogija, je novijeg datuma, pa je trebalo uložiti dosta rada i truda da se ljudima pokaže što to zapravo jeste što radim, što su poslovi socijalnog pedagoga... na koji način može pomoći djeci, učenicima, roditeljima i učiteljaima, pa mi je drago da se to prepoznalo od strane nadležnih."

 

24.04.2020 09:36:00

Facebook Twitter Instagram