Vijesti

Počinje nova akademska godina na požeškom veleučilištu

Povodom početka nove akademske godine, požeško veleučilište je održalo konferenciju za medije u prostorima veleučilišta.

Tom je prilikom nastavni proces u nadolazećoj godini pretstavili su prodekanica za nastavu Brankica Svitlica, prodekan za razvoj Berislav Andrlić i ravnatelj studentskog doma dr. Franjo Tuđman koji je ove godine primio svoje prve stanare, Tomislav Raguž.

Prodekanica za nastavu, Brankica Svitlica je rekla više o samom nastavnom procesu:

"Nastavni proces na Veleučilištu u Požegi naša je primarna misija i u skladu s tom spoznajom ulažemo značajne napore za  unapređenje postojećih i uvođenje novih studijskih programa.

Možemo sa sigurnošću potvrditi da je dugoročno ulaganje u osuvremenjivanje pristupa nastavnom procesu i ulaganje u znanstveno-stručno napredovanje vlastitog kadra doprinijelo prosperitetu Veleučilišta.

Kao javna visokoškolska institucija otvorili smo vrata za sve vidove suradnje, kako sa lokalnom zajednicom, tako i sa drugim javnim i poslovnim subjektima, udrugama, domaćim i međunarodno srodnim visokoškolskim institucijama i drugim."

"Veleučilište je tijekom prošle akademske godine realiziralo niz strateških i infrastrukturnih projekata koji su podigli nivo kvalitete  nastave i znanstveno-stručnog rada na zadovoljstvo studenata, djelatnika i šire zajednice" - rekao je prodekan za razvoj, Berislav Andrlić - Time i dalje dokazujemo epitet najboljeg hrvatskog veleučilišta i sa optimizmom gledamo u daljnji razvoj, posebice u STEM sektoru.

Projekte smo uspješno realizirali koristeći vlastita sredstva i sredstva EU fondova."

A sa studentskim centrom i novim studentskim domom "Dr. Franjo Tuđman" nas je upoznao ravnatelj studentskog centra, Tomislav Raguž.

21.10.2020 12:36:00

Facebook Twitter Instagram