Vijesti

POLICIJA UPOZNALA ŠKOLARCE S OPASNOSTIMA INTERNETA

 Policijski službenici Policijske postaje Okučani, jučer (10. travnja), proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen je dom i druge prostorije osumnjičenog, na području općine Dragalić, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto, 16 komada sjemenki indijske konoplje, 7 biljki indijske konoplje visine oko 15 centimetara , 3,7 grama hašiša, 16 grama opojne droge marihuana te 40 komada streljiva call. 22 LR. Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


POLICIJA PRONAŠLA POČINITELJA KAZNENOG DJELA

Policijski službenici, Policijske postaje Slavonski Brod, jučer (10. travnja), dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom, na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Naime, policija ga sumnjiči da je u vremenu od 7. do 9 travnja, provalio u skladište tvrtke na području Slavonskog Broda, iz kojeg je otuđio pet akumulatora. Policija protiv počinitelja podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


POLICIJA UPOZNALA ŠKOLARCE S OPASNOSTIMA INTERNETA

U organizaciji Agencije za elektroničke medije i Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, od 8. do 12. travnja, održavaju se Dani medijske pismenosti koji imaju za cilj osvijestiti javnost, a posebice djecu i mlade o važnosti medijske pismenosti . Obilježavanju Dana medijske pismenosti pridružila se i Policijska uprava brodsko-posavska. Irena Held, policijska službenica za prevenciju Policijske uprave brodsko-posavske, u Slavonskom Brodu, u Osnovnoj školi „Bogoslav Šulek“ održala je edukativno predavanje na temu „Sigurnost djece na Internetu“ te tom prilikom učenicima i njihovim nastavnicima dala savjete o sigurnom ponašanju na Internetu.


Facebook Twitter Instagram