Vijesti

Posebna regulacija prometa za blagdane

Zbog očekivane blagdanske gužve, osobito u blizini groblja, policijska uprava Brodsko-posavske županije izvijestila je o posebnoj regulaciji prometa koja će se odvijati danas do 22 sata i sutra od 7 do 19 sati.

Promet će se odvijati prilaznim kolnikom Naselja Andrije Hebrang i Ulicom Ksavera Šandora Đalskog u jednom smjeru, i to od Osječke ulice kroz Naselje Hebrang do gradskog groblja, te Ulicom Ksavera Šandora Đalskog, od Ulice Josipa Jurja Štrossmayera prema Zrinskoj ulici. Promet mostom preko Glogovice odvijat će se u jednom smjeru u pravcu zapada. Ulica Sv. Lovre biti će zatvorena za promet u zoni groblja za vrijeme privremene regulacije.

U blizini graničnog prijelaza Slavonski Brod, posebna regulacija će se odvijati i Ulicom Josipa Rimca, odnosno navedenom ulicom će se moći prometovati iz smjera Ulice Petra Svačića ravno prema Naselju Jelas i desno u smjeru Zagreba, a iz smjera Ulice Sv. Nikole Tavelića ravno prema Svačićevoj i lijevo u smjeru Zagreba. Policijski službenici će fizički upravljati prometom na svim frekventnijim mjestima, kako bi olakšali dolazak svim građanima na željeno odredište.

U blizini gradskog groblja, u Novoj Gradiški, dana 1. studenoga, promet će biti zatvoren za sva vozila i do u dijelu Željezničke i Kolodvorske ulice, kojom prilikom će policijski službenici u vremenu od 9 do 17 sati, fizički upravljati prometom. Stoga je bitno da građani, koji će na groblje dolaziti svojim vozilima, parkiraju na parkirališnim mjestima u okolnim ulicama, budući da prilaz groblju vozilima neće biti moguć.   

Policija apelira na građane i vozače da budu strpljivi i tolerantni, međusobno se uvažavaju, te štuju prometne znakove postavljene u blizini groblja, a posebice prometne znakove i upute koje će davati policijski službenici, kako bi događaji vezani za spomenute blagdane protekli mirno i dostojanstveno.

 
31.10.2018 08:41:17

Facebook Twitter Instagram