Vijesti

Povijesna prilika Marsonije za ulazak u viši rang natjecanja

Pred Nogometnim klubom Marsonia povijesna je prilika ulaska u drugu Hrvatsku nogometnu ligu.

Prva kvalifikacijska utakmica igra se ove subote, 11. srpnja na Stadionu pored Save u Slavonskom Brodu, a Brođani će ugostiti momčad Nogometnog kluba Junak iz Sinja. Utakmica zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa zahtijeva posebnu organizaciju, istaknuli su predstavnici NK Marsonia na medijskoj konferenciji. 

Tako će se ulaznice iduća dva dana prodavati isključivo na blagajnama stadiona NK Marsonia, a važno je istaknuti da će se svaka ulaznica izdavati na ime i prezime gledatelja:

U četvrtak 9. srpnja ulaznice će se prodavati od 13 do 20 sati, a u petak, 10. srpnja u vremenu od 9 do 20 sati. Organizatori su napomenuli da se u subotu, na dan utakmice, neće prodavati ulaznice.

Cijene ulaznica iznosit će od 50 kuna za stajaća mjesta u nekoliko sektora, 70 kuna istočna tribina te 100 kuna za mjesta na južnoj tribini. 

Važno je napomenuti da svi gledatelji, pri ulasku na stadion na dan utakmice, sa sobom moraju imati važeći osobni dokument s fotografijom (osobna iskaznica, vozačka dozvola ili putovnica).

Istoga dana, u subotu 11. srpnja, bit će uspostavljena posebna prometna regulacija: privremeno će biti zatvoren promet od 7 sati ujutro na parkirališnom prostoru južno od stadiona pored Save. Također, bit će zatvoren redovni promet od 7 sati na sljedećim raskrižjima: Ulice Vlatka Mačeka i zapadnog prilaza stadionu kraj Save, s južne strane, kao i raskrižje Splavarske ulice i istočnog ulaza na parkiralište stadiona kraj Save, sa zapadne strane.

Na konferenciji za medije obratio se predsjednik NK Marsonia, Dubravko Galović

08.07.2020 18:02:00

Facebook Twitter Instagram