Vijesti

'Pravi smo ljubitelji kulena, a Slavonci nas na odlasku pjesmom prate do kombija' - Tomislav Bralić i klapa Intrade stižu u Garčin

 Povodom skorašnjeg dolaska u Garčin,Tomislav Bralić kaže kako se uvijek rado prisjeti nastupa po Slavoniji:

-'Bili smo prije godinu-dvije zadnji put, ali sjećanja na Slavoniju su lijepa i volimo doći. Uvijek nas dobro prime, časte nas od prvog trena i prate nas pjesmom do kombija.' - kazao je Tomislav Bralić koji smatra da o slavonskom gostoprimstvu ne bi trebalo ni raspravljati -'Nadam se ćemo to sve uzvratiti kroz pjesmu'

Prepoznatiljvom vokalu popularne klape itekako su poznate naše fišijade, ali mu je ipak njihov dalmatinski fiš malo draži.
Otkrio je kako su svi u klapi Intrade veliki ljubitelji slavonskih delikatesa, pogotovo kulena 

-' Zaljubili smo se u kulen, svaki mjesec nam stižu narudžbe, navikli smo se i bez toga ne možemo. Mi vama pršut, a vi nama kulen.' - poručio je Tomislav Bralić i još jednom pozvao sve da dođu na koncert kako bi zajedno uživali i pjevali najljepše dalmatinske hitove klape Intrade.

Koncert se održava 16. studenog 2018. godine s početkom u 19:00 sati, u Osnovnoj školi Vjekoslav Klaić u Garčinu. 

Ulaznice možete kupiti u: caffe bar "Bljesak" Garčin, caffe bar "Mlin" Staro Topolje, slastičarnica "Puslica" Slavonski Brod, caffe bar "Enigma" Sibinj, cvjećarna "Mimoza" Đakovo ili na broj: 099 243 1056.
Cijena ulaznice: 70 kn tribine, 80 kn parter.

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija