Vijesti

Pred nama je 51. Aurea Fest

U gradskoj vijećnici grada Požege je 10. lipnja predstavljen program 51. izdanja Aurea festa. Organizatori su se prilagodili trenutnoj situaciji ugroze koronavirusom, a požeško je gradonačelnik poslao poziv svima da dođu uveličati ovu prekrasnu manifestaciju.

Festival će se, riječima direktora festivala, Ivana Bunjevca, održati u tradicionalnom terminu, odnosno 28., 29. i 30. kolovoza.
Naravno, izabrana će biti nejšokica među snašama iz čitave Slavonije, a direktor Zlatnih žica Slavonije je istaknuo goste ove godine. To su Viktorija Kušilić Đenka, Blanka Došen, Đuka Čajić, Boris Ćiro Gašparac te Šima Jovanovac koji će također održati i koncert na trgu Svetog Trojstva, povodom čak 55 godina glazbene karijere. Ove će godine priliku dokazati se dobiti i mlađi izvođači.

Također na Trgu Svetog Trojstva, održati će se i jazz festival čiji je direktor Zvjezdan Marjanović je najavio nastup neizbježnog Big Banda Požega sa gostima. Tko su ti gosti, nije htio otkriti, ali je rekao da će tu nastupiti, njegovim riječima "A liga jazz scene".

 

10.06.2020 11:02:02

Facebook Twitter Instagram