Vijesti

Predstavljanje menThor programa za unaprjeđenje IT vještina

Predstavljanje menThor programa za unaprjeđenje IT vještina mladih srednjoškolske dobi u organizaciji udruge Connect IT, održat će se 12. kolovoza (četvrtak) u  10:30 sati u prostorijama udruge Connect IT, na adresi Šetalište braće Radić 7 u Slavonskom Brodu.

MenThor program 2021 je pilot projekt kojim žele potaknuti mlade na pripremu za razvoj buduće karijere u tech industriji. Kako bi se povećao broj talentiranih mladih ljudi koji odlučuju svoju karijeru usmjeriti IKT području, važno ih je potaknuti i motivirati, ali i utjecati na lokalnu i regionalnu zajednicu.

Tako su u udruzi osmislili program u kojem će mladi imati priliku raditi na konkretnim problemima s obzirom na svoje interese, a sve uz sponzorstvo i mentorstvo hrvatskih IT tvrtki.

Na predstavljanju će sudjelovati predstavnici Connect IT Udruge, a putem online kanala će se medijima obratiti i Khaoula T. Babic, Corporate Communications Manager iz tvrtke Nanobit iz Zagreba, kao jedan od pokrovitelja ovog programa, kao i ravnateljica Tehničke škole Slavonki Brod, Vikica Lukić.

11.08.2021 14:42:28

Facebook Twitter Instagram