Vijesti

PREDSTAVLJEN PROJEKT GRAD ZA MLADE I NAJAVLJENE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

U Gradskoj vijećnici  u Slavonskom Brodu je predstavljen projekt Grad za mlade. Vesna Zlatarević, pročelnica gradskog Odjela za obrazovanje ovom je prilikom najavila i pripreme za Državnu maturu koju već šest godina organizira Savjet mladih grada Slavonskog Broda:

Ove će godine pripreme početi ove subote, 22. veljače, i prvi ciklus će se nastaviti sljedeće dvije subote, dakle 29.veljače i 7. ožujka. Svake subote bit će isti raspored- od 9 sati do 10 i 30 je engleski, od 1o:45 do 12:15 je hrvatski jezik, i od 12:30 do 14 sati je na rasporedu matematika, izvijestili su predstavnici gradskog Savjeta mladih..

Predstavljene su i novosti u projektu  GRAD ZA MLADE.

Nositelji projekta su Savjet mladih Grada Slavonskog Broda i Grad Slavonski Brod u partnerstvu s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti. Projekt je trajao 10 mjeseci i u potpunosti je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U provedbi su sudjelovali članovi Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda kroz brojne istraživačke aktivnosti: prikupljanje statističkih podataka, ispitivanje stavova i mišljenja mladih te fokus grupe (sa SWOT analizama) s mladima, udrugama mladih i relevantnim dionicima koji utječu na mlade.

Članovi Savjeta mladih su izravno, uz stručnu podršku konzultanta, sudjelovali i u kreiranju projektnih ideja u svrhu operacionalizacije prethodno definiranih strateških ciljeva, prioriteta i mjera, rečeno je na današnjem predstavljanju. 

 

 

 

19.02.2020 15:17:42

Facebook Twitter Instagram