Vijesti

PRELAZAK NA TAMNU STRANU NIKAD NIJE BIO SLAĐI

Zbog visokog udjela kakaa, sva dobra svojstva tamne čokolade u potpunosti dolaze do  izražaja, pa tako primjerice sadrži više antioksidanata nego mliječna te ima manje kalorija i bogata je vlaknima, što ju čini pogodnom čak i za osobe koje žele smršavjeti.

Istraživači su otkrili da su oni koji su jeli bilo koju vrstu čokolade barem jednom tjedno ostvarili bolje rezultate u nizu testova za mozak od onih koji je nisu jeli. Tajna leži u flavonoidu, vrsti antioksidansa koji može spriječiti ili odgoditi neke vrste oštećenja moždanih stanica, a u značajnoj se mjeri nalazi u tamnoj čokoladi, manje u mliječnoj ili bijeloj. Flavonoidi poboljšavaju cirkulaciju, pomažu zdravlju srca, imaju antidepresivno djelovanje i utječu na bolji rad mozga. Testovi su pokazali da su konzumenti čokolade imali bolje pamćenje i koncentraciju, bolje su razmišljali, a pokazali su i bolje rezultate u obradi informacija.

Također, kako je riječ o prirodnom antidepresivu, tamna čokolada će zasigurno popravit vaše raspoloženje, preostaje vam samo odabrati omiljeni okus nove Mikado tamne čokolade i prepustiti se užitku jer prelazak na tamnu stranu nikad nije bio slađi.

Osluškujući vaše čokoladne želje, jedna od najstarijih Hrvatskih tvrtki ZVEČEVO lansirala je novu Mikado tamnu čokoladu koja će vas oboriti s nogu svojim neodoljivim čokoladno kremastim mousse punjenjem. Zahvaljujući mašti vrhunskih majstora čokolada te specijalnoj modernoj tehnologiji, omogućen je neopisivi skald raznovrsnih okusa, gdje će svatko pronaći svog favorita.

U raposdiji okusa očekuju vas jedinstvene kombinacije ljutih papričica i višnje, osvježavajuće mente, mirisne naranče, senzualne maline te očaravajuće snažne borovnice u posebnom čokoladnom mousseu.

Osim što će se topiti u vašim ustima zahvaljujući jedinstvenoj recepturi i pomno odabranim sastojcima, ove će neodoljive čokolade imati pozitivan utjecaj na vaše zdravlje i opće stanje organizma.

12.11.2020 10:49:38

Facebook Twitter Instagram