Vijesti

Priznanje za KPA Marsonia od Hrvatskog ronilačkog saveza

Iznenađenje je danas stiglo u brodski Klub podvodnih aktivnosti Marsonia. 

Hrvatski ronilački savez ih je nagradio priznanjem za najbolji klub u kategoriji najuspješnijih u Hrvatskoj prema broju odškolovanih ronilaca za 2020. godinu!
Kako je rekao voditelj KPA Marsonia Robert Kalanj, velika je to čast, ali i motivacija da nastave i dalje još jačim tempom u okupljanju i edukaciji novih generacija ronilaca..
 
Izjavu donosimo u nastavku: 

Inače, na tragu velikog interesa naših malih sugrađana, Kpa Marsonia će u subotu 14. kolovoza u sklopu 'Ljeta u Brodu', u suradnji s Gradom Slavonskim Brodom na Gradskim bazenima organizirat još jedan jednodnevni diving discovery odnosno malu školu ronjenja 'Scuba Rangers', za djecu od 8 do 12 godina.
A zbog zaista velikog interesa i već popunjenih svih raspoloživih mjesta za termin 14. 8., odlučili su da će biti još jedan termin do kraja ljeta..
Za sve polaznike osigurali su sve uvjete za siguran zaron u bazen uz posebnu opremu i dječja ronilačka odjela koje su nabavili uz potporu Grada; a za sve koji uspješno završe malu školu ronjenja osigurali su 'Scuba Rangers' diplome i nagrade.
13.08.2021 14:43:00

Facebook Twitter Instagram