Vijesti

Projekt "Zaželi posao- prihvati izazov" u općini Slavonski Šamac priveden kraju

U općini Slavonski Šamac danas se moglo vidjeti puno nasmijanih i zadovoljnih lica. Naime, projekt "Zaželi posao - prihvati izazov" kojeg provodi Općina Slavonski Šamac a sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, primakao se kraju.

"Puno je sretnih i zadovoljnih ljudi danas ovdje. Što samih pružatelja usluga, što krajnjih korisnika. Kada ste starija osoba, ne treba vam samo fizička pomoć. Puno tu znači i topla riječ, kao i stisak ruke. Siguran sam da ćemo se ponovno odazvati ovome projektu.", kazao je načelnik, Branislav Milinović

Kroz sam projekt, prošla je i projektna asistentica Zora Bulog, koja ne skriva sreću i zadovoljstvo spomenutim: " U sklopu ovog projekta zaposlili smo 12 žena u lokalnoj zajednici, 7 educiranih žena, a 50 starijih osoba su krajnji korisnici ove usluge. Zaista sam sretna što sam dio ovako velike priče. Zaposlene žene imale su redovna primanja svaki mjesec, a korisnici ovih usluga bili su i više nego zadovoljni. Pogotovo oni čija djeca žive u inozemstvu, pa im je svaka pomoć dobrodošla. Veselimo se nastavku ovoga projekta."

Sa suzama u očima, dočekala nas je Marija Janković, korisnica ove usluge koja ima samo riječi hvale: " Neznam sta bi vam rekla. Nama ovo jako puno znači. Da svako jutro imam s kime kavu popiti, porazgovarati. Svakako mi je potrebna i fizička pomoć, ali i topla riječ, znači jako puno. Bilo mi je jako teško kad sam čula da se ovo privodi kraju." 

Facebook Twitter Instagram