Vijesti

Promjene u sustavu natjecanja 1 HMNL

Mijenja se sustav natjecanja u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi. Naime, bit će smanjena s 12 na 10 klubova, te tri posljednje ekipe direktno ispadaju iz lige, doznajemo od trenera MNK Brod 035 Ivice Ćorluke. 'Planiramo i ove godine ostati u prvoj ligi, unatoč skromnim financijskim sredstvima.

Vodimo razgovore s određenim igračima, a nadamo se da će ipak ostati u našem klubu. No,m najveći problem ovoga kluba bit će igrači koji igraju 'veliki nogomet', i njihova mogućnost da s klubom Brod 035 idu na gostovanja. Sinergija velikog i malog nogometa, međutim, mora  postojati', smatra Ćorluka.

Brod 035 u rujnu ide na turnir u Pulu, a prvenstvo kreće početkom listopada. 'Prva je utakmica gostovanje kod MNK Dinamo, a nakon toga nam dolazi Uspinjača, s kvalitetnim pojačanjima, te odlazimo u goste kod Split Tommya. Dakle, očekuje nas težak početak sezone, no uzdamo se u kvalitetu naših igrača, i podršku brodske publike. Slavonski Brod doista zaslužuje imati prvoligaša u malom nogometu', rekao je trener brodskih malonogometaša,..

Facebook Twitter Instagram