Vijesti

Prvi Brod Open Race u Slavonskom Brodu

Unatoč kiši koja je neumorno padala, jučer je u Slavonskom Brodu održano otvoreno prvenstvo Hrvatske - Brod Open Race 2021.

Oko ceste prema Poloju, gdje je utrka bila održana, okupio se zaista nemali broj građana i simpatizera ovoga sporta, koji je iznenadio sve organizatore. Natjecanje je bilo podjeljeno na tri discipline: cestovne utrke (CMU), Oldtimer moto utrke (OMU) i skuteri, a utrci je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača, koja se prigodno obratila okupljenima:
 
- Iznimno mi je drago što smo domaćini otvorenog prvenstva Hrvatske u cestovnim utrkama. Nadam se da će ovo postati tradicija u našem gradu. Zahvaljujem se organizatorima koji su se iznimno potrudili oko ovog natjecanja koje je priređeno na jednom iznimno visokom nivou. 
 
 
U Slavonskom Brodu bio je i Stjepan Peršin, predsjednik hrvatskog motociklističkog saveza:
 
- Nakon toliko godina mi danas imamo prvi put u Brodu moto utrka prvenstva Hrvatske. Dijelim veliko zadovoljstvo s Nenadom, ali i svima koji su ovdje i koji su dali svoj doprinos i podržali ovu utrku. Ekipa je uložila veliki trud, staza dobro izgleda. 
 
Kao što je spomenuo, organizaciju ovog natjecanja potpisuje Nenad Jagodić Jago, aktualni državni prvak. S obzirom da na vrijeme nikako nisu mogli utjecati, cjelokupnom organizacijom je, kaže, zadovoljan:
30.08.2021 11:31:16

Facebook Twitter Instagram