Vijesti

PRVI SLAVONSKI DERBI UZ NOVI KONCEPT ODBOJKAŠKE SUPERLIGE

  U subotu, 3. veljače od 15 sati u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Bordu građani će po prvi put imati prilike uživati u novom konceptu Superlige. Domaći MOK Marsonia u 13. kolu dočekuje MOK Mursa Osijek, a kapetani ova dva slavonska kluba otkrivaju svoja očekivanja, ali i uzbuđenja te novitete koje gledatelji do sada nisu imali prilike doživjeti. 

„Moja očekivanja za meč protiv Murse su da pokušamo ponoviti igru iz prve utakmice kada smo igrali u Osijeku gdje smo bili jako blizu pobjede i do zadnjeg poena je bilo jako napeto. Ovog puta igramo na domaćem terenu pa mislim da imamo i još veći motiv za dobru igru. Ekipa Murse i ove godine uz HAOK Mladost se bori za prvo mjesto, tako da nam je jasno o kakvom se protivniku radi. 

Mi ćemo ući u meč maksimalno rasterećeni bez pritiska i obećavamo da ćemo ostaviti srce na terenu te pokušati ostvariti veliku pobjedu.“ – ističe kapetan MOK Marsonia Belmin Begić te dodaje: „Hrvatska liga je sve kvalitetnija i nadam se da će publika uz ovaj koncept više puniti dvorane i da će se mlađe generacije okrenuti sportu. Želim pozvati sve ljubitelje odbojke da dođu pogledati derbi i podržati svoj tim.“ 

Na ovoj uzbudljivoj sportskom spektaklu posjetitelji će po prvi put uživati u novitetima koji iskustvo odbojkaških utakmica podižu na jednu sasvim novu razinu. Nova Fan zona na samom ulazu u dvoranu, navijački rekviziti kao dodatni glasni navijači, druženje s novom, zabavnom maskotom Superlige Volleo te nagradne igre u kojima se dijele majice i lopte oduševit će sve generacije gledatelja. 

“MOK Marsonija je pokazala veliki napredak u odnosu na prošlu sezonu, doveli su ozbiljne igrače, ulažu veliki trud i sredstva kako bi prezentirali sebe i grad u najboljem svjetlu. Stoga utakmicu trebamo shvatiti ozbiljno, pogotovo zato što nismo na domaćem terenu. Vjerujem da ova utakmica obećava uzbuđenje, napetost i uzbudljive sportske trenutke.” – kaže kapetan MOK Mursa Osijek Tino Busak Vidaković te zaključuje: “Drago mi je vidjeti kako je odbojka živnula u zadnje vrijeme, vidljivo je da više ljudi dolaze gledati utakmice. Tome je zaslužan moderan koncept Superlige. S obzirom da odbojka nije pretjerano popularan sport u Hrvatskoj, važno je potaknuti ljude na sudjelovanje u ovakvim odbojkaškim priredbama. Time će atmosfera utakmice biti daleko bolja i zanimljivija, pogotovo nama igračima. Navijačka atmosfera svakom sportašu daje impuls više na njegov maksimum. Ovakve utakmice trebaju strast i podršku publike zato pozivam sve da dođu i budu dio još jedne zanimljive odbojkaške priče.”

31.01.2024 16:31:00

Facebook Twitter Instagram