Vijesti

PU BP UHITILA POČINITELJA TRI KRAĐE

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom iz Slavonskog Broda, kojeg sumnjiče da je u vremenu od 8. lipnja do 7. kolovoza na području Slavonskog Broda počinio tri kaznena djela krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 52-godišnjak dana 8. lipnja 2018 godine oko 16,20 sati, ušao u otključano dvorište obiteljske kuće, vlasništvo 55-godišnjaka  te da je iz otključane garaže otuđio glazbeni instrument (synthesizer), vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nadalje je utvrđeno da je 52-godišnjak dana 31. srpnja 2018. godine oko 12,30 sati, unutar trgovačkog centra, iskoristio nepažnju zaposlenice te joj sa prodajnog pulta otuđio njezin mobilni telefon  i jedne muške traperice.

Također je utvrđeno da je 7. kolovoza 2018. godine oko 22,15 sati, iskoristio odsutnost i nepažnju 54-godišnjeg vlasnika kuće te da je iz dnevnog boravka otuđio nekoliko stotina €, manju količinu zlatnine, sportske cipele, pištolj i zračnu pušku.

Policija protiv počinitelja podnosi odgovarajuću kaznenu prijavu.

Facebook Twitter Instagram