Vijesti

PU BP: uhićen provalnik u stanove na Hebrangu, Slavoniji, Kralja Tomislava...

 Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, ponovno u imali uspjeha u rješavanju kaznenih djela imovinskog karaktera. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad nekoliko osoba, potvrdili su sumnju u počinjenje sedam (7) kaznenih djela teške krađe i dva (2) kaznena djela krađe.

Kaznena djela krađe počinio je 53-godišnjak, tijekom studenoga ove godine, na području Slavonskog Broda. Provaljivao je u stanove, u naseljima: Slavonija, A.Hebranga, Kralja Tomislava,  te ulicama A. Štampara i Petra Krešimira IV. Iz unutrašnjosti stanova, krao je razne predmete, a uglavnom novac i nakit.

Dva kaznena djela krađe su počinile dvije mlađe osobe i 18-godišnjak. Za krađu bicikla, u Slavonskom Brodu (dana 19. kolovoza), policija sumnjiči mlađu osobu. Bicikl su policajci pronašli u Slavonskom Brodu i vratili vlasniku, dok za krađu mobitela, iz kuće u Vrpolju (dana 25. rujna), policija sumnjiči drugu mlađu osobu i 18-godišnjaka, a koji su mobitel prodali nepoznatoj osobi.

Ovim kaznenim djelima, pričinjena je materijalna šteta od više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici protiv počinitelja kaznenih djela podnose odgovarajuće prijave i izvješća mjerodavnim tijelima u Slavonskom Brodu.


 


PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI KOD OKUČANA


Na autocesti A3, kod Okučana, noćas, oko 1.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač teretnog vozila teško ozlijeđen. Do prometne nesreće je došlo, jer se 50-godišnjak upravljajući tegljačem (bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka) sa poluprikolicom, nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je kotačima zahvatio travnatu površinu, udario u smjerokazni stupić, zaštitnu ogradu i kosinu kanala. U ovoj prometnoj nesreći, ozlijeđen je 50-godišnji vozač, koji je prevezen u bolnicu u Novu Gradišku, gdje je zadržan na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Policijski službenici će po dovršetku postupanja i zaprimljenoj analizi, protiv vozača podnijeti odgovarajuću prijavu nadležnom sudu.


Facebook Twitter Instagram