Vijesti

PU BP: ZA KRAĐE OSUMNJIČENE TRI ŽENE

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad tri ženske osobe u dobi od 21, 28 i 32. Naime, policija ih sumnjiči za počinjenje kaznenih djela krađe. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da su osumnjičene, dana 30. listopada, u popodnevnim satima, u dva navrata, iz trgovačkog centra u Slavonskom Brodu, sa prodajnih polica otuđile više desetaka raznih parfema (vrijednosti više tisuća kuna). Policija je dio ukradenih parfema pronašla, oduzela od osumnjičenih te će vratiti odgovornoj osobi u trgovini. Protiv počiniteljica kaznenih djela krađe, policijski službenici podnose kaznene prijave.

U PROMETNOJ NESREĆI POGINULA BICIKLISTICA


U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros, oko 4.50 sati, u Godinjaku, smrtno je stradala 42-godišnja biciklistica. Policija je očevidom utvrdila, da je 37-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine, prednjim desnim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla te je došlo do odbacivanja bicikla i biciklistice u kanal, koja je od zadobivenih ozljeda preminula. Policijski službenici protiv 42-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


OBAVIJEST


U subotu, (17. studenog), od 17,30 do 18,30 sati, paljenjem svijeća uz Vukovarsku ulicu, u Slavonskom Brodu, obilježiti će se Dan sjećanja na žrtve Vukovara 1991.

Za pretpostaviti je, da će biti prisutan veliki broj građana, te će se u spomenutom vremenu za sav promet zatvoriti dio Vukovarske ulice i to, od Pilareve ulice do kružnog toka na križanju Vukovarske i Ulice Petra Krešimira IV.  

Policijski službenici će voditi računa o stanju sigurnosti u prometu i po potrebi fizički upravljati prometom.


Facebook Twitter Instagram