Vijesti

PU BP; UTVRĐEN IDENTITET MRTVE OSOBE

Vezano uz pronalazak mrtvog tijela 2. svibnja u napuštenoj kući u Slavonskom Brodu, Ulica Šetalište braće Radića, obavljenom obdukcijom nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na kazneno djelo, a utvrđeno je da se radi o muškoj osobi. Policijski službenici su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom  nastavili daljnji rad na utvrđivanju identiteta mrtve muške osobe. 

 

Jučer (25. lipnja), u Policijskoj postaji Slavonski Brod, zaprimljen je nalaz DKT vještačenja Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba, kojim je potvrđen identitet osobe, odnosno radi se o 55-godišnjaku sa područja Općine Bebrina. 

 

 

Nakon što je 20. svibnja, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj zaprimljena dojava putem aplikacije E-policija, da je u Slavonskom Brodu, u Budakovoj ulici pronađen zavezan i uginuli pas, policijski službenici su odmah intervenirali te poduzeli mjere i radnje iz nadležnosti svoga rada. 

Nastavak upornog i kontinuiranog rada policijskih službenika Policijska postaje Slavonski Brod urodio je plodom, te je otkriven počinitelj kaznenog djela. Radi se o 25-godišnjaku, koji je jučer (25. lipnja) uhićen i nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja. Protiv 25-godišnjaka policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 


Facebook Twitter Instagram