Vijesti

RAD U LIMENIM KONTEJNERIMA ODLAZI U POVIJEST - OLIMPIKOVCI POČELI PRIPREME ZA NOVU SEZONU

 U ponedjeljak 14.10. naše kajakašice i kajakaši su službeno započeli pripreme za novu kajakašku sezonu. Biti će i ovo prva zima u novim klupskim prostorijama, rad u limenim kontejnerima bez struje, vode i grijanja odlazi u povijest.


Nakon izuzetno uspješne 2018/2019., ciljevi ostaju isti i za 2019/2020. sezonu. 

Naime osnovni cilj će biti daljnje praćenje i podrška članovima kluba koji su u reprezentaciji Hrvatske te svakako obrana naslova prvaka Hrvatske u svim kategorijama čime bi napravili niz od 5 uzastopnih naslova (4 do sada).

Ekipa je ostala na okupu, a pojačana za 7 novih članova koji su iz vlastite škole kajaka priključeni radu kluba: Nika Raguž, Gabrijel Buhač, Lara Nenadović, Barbara Vučković, Anja i Magdalena Bunčić i Željko Blažić.

Antuna Novakovića i potencijalno Marka Lipovca očekuju dodatne kontinentalne kvalifikacije za olimpijske igre. Kvalifikacije će biti održane u svibnju u Češkoj Republici (Račice), a dva prvoplasirana iz svake discipline će ostvariti olimpijsku normu. Izuzetno zahtjevni kriteriji, ali ne i nemogući.

Prvo okupljanje reprezentacije će biti u Metkoviću početkom studenog, a na kojima će sudjelovati i naši članovi: Antun Novaković, Antonela Orkić, Leona Pavlešin, Luka Lipovac te glavni trener kluba i pomoćni trener reprezentacije Miroslav Lipovac.

Ostali članovi kluba će kompletne pripreme do početka sezone odraditi u Slavonskom Brodu na više lokacija: rijeka Sava - veslački treninzi, savski nasip i Brodsko Vinogorje - treninzi trčanja, klupska teretana te gradski bazeni gdje će se raditi treninzi plivanja. Sa sportašima će raditi treneri Miroslav Lipovac, Vedran Božić i Marko Lipovac te pomoćnici Zlatko Stanić i Dunja Lipovac.
 
15.10.2019 14:43:00

Facebook Twitter Instagram