Vijesti

Ranč Ramarin među top tri destinacije ruralnog turizma

 image.pngRanč Ramarin iz Garčina u Brodsko-posavskoj županiji ušao u finale među tri destinacije u kategoriji ruralnog turizma na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma, najvećem skupu turističkih djelatnika koji se ove godine održavao u Rovinju. 

Ovaj atraktivan ranč omiljeno je odredište ljubitelja prirode, domaće hrane i vrhunske kapljice te idealan je izbor za obiteljski odmor, a posjetitelji tu imaju prilike uživati u jahanju, pecanju, streličarstvu, streljaštvu, informativnom letu... Smještaj nudi u hostelu i bungalovima uz umjetno jezero koje je u obliku konja, na imanju su i vinski podrum, restoran, Lake bar, pista za sportske letjelice, a vlasnici, obitelj Samardžić uskoro će u Garčinu otvoriti i prvi difuzni hotel u ovom dijelu Slavonije. 

„Kontinuirano ulažemo u kvalitetu ponude i nadograđujemo sadržaje, trudimo se napraviti lijepu turističku priču i drago mi je da je struka prepoznala naš rad i trud“, rekla je sinoć u Rovinju na dodjeli priznanja Anja Galović. Ona sa sestrom Reom i bratom Marinom vodi ranč koji su podigli njihovi roditelji Renata i Renato Samardžić. 

Kutak zelenog raja

Za nagradu na Danima hrvatskog turizma Ranč Ramarin kandidirala je Turistička zajednica Brodsko-posavske županije.

„Naša županija najvećim je dijelom ruralni prostor, udaljena je niti dva sata od Zagreba, a opet je daleko od gužvi i asfalta. Poznati smo kao destinacija kulturnog, aktivnog i ruralnog turizma, ali i kao raj za gurmane, s autohtonim okusima baziranim na zdravim lokalnim namirnicama koje se nude u ugostiteljskim objektima nositeljima brenda Okusi graničarskog Posavlja, među kojima je i vrhunski restoran u sklop Ranča Ramarin. Ovom prigodom željela bih čestitati obitelji Samardžić i zahvaliti im što na najljepši način promoviraju bogatstvo i ljepotu naše županije“, istaknula je direktorica TZ Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković.
 
12.11.2023 07:30:00

Facebook Twitter Instagram